بیمار پروانه ایی NO FURTHER A MYSTERY

بیمار پروانه ایی No Further a Mystery

بیمار پروانه ایی No Further a Mystery

Blog Article

اپیدرمولیسیس بولوسا، گروهی از بیماری های نادر است که باعث آسیب پذیر شدن پوست و ایجاد تاول می شوند. ممکن است تاول ها در واکنش به جراحات جزئی، حتی از گرما، مالیدن و یا خراش، ظاهر شوند.

در صورتی که روی پوست تاول‌های مشاهده کردید که قبلاً آن‌ها را ندیده بودید، باید هرچه سریع‌تر به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

بعد از اینکه این تاول‌ها بهتر شد، به ‌زخم‌هایی تبدیل می‌گردند که درد بیشتری داشته و بعضی اوقات این امکان وجود دارد که زخم‌ها به اندام‌های درونی صدمه وارد کنند و کشنده باشند.

اگر می‌خواهید بیشتر با این بیماری آشنا شوید تا آخر این مقاله با ما همراه شوید.

بازگرداندن تحرک: ایجاد تاول و زخم زیاد می‌تواند باعث اتصال انگشتان پا یا دست به هم یا خمیدگی غیر طبیعی مفاصل شود، بنابراین پزشک انجام عمل جراحی را جهت اصلاح این شرایط توصیه می‌کند، مخصوصا اگر باعث اختلال در حرکات طبیعی شود.

علت بیماری پروانه ای چیست؟ بیماری پروانه‌ ای یک بیماری ارثی است و ژن بیماری از یکی از والدین بیمار (اتوزوم غالب) یا هر دو والد بیمار (اتوزوم مغلوب) یا به عنوان یک جهش ژنی جدید در فرد به وجود آید و منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: کیست چیست و چگونه به وجود می‌آید؟ + ۶ نوع آن

منشاء تاول‌های ایجاد شده، مشخص‌کننده‌ نوع بیماری پروانه‌ای است.

نشانه‌های عفونت همچون گرم شدن پوست، قرمزی، احساس درد در پوست، وجود تورم، چرک یا بوی بد که از زخم‌های روی پوست ناشی می‌گردد و نیز تب و لرز.

در تشخیص بیماری پروانه ای دانشگاه کسب و کار، به ذکر چند مورد از این حوادث می‌پردازیم:

همراه با رشد نمودن کودک، خوب است او را به انجام فعالیت‌هایی که موجب صدمه دیدن پوسته او نمی‌شود، تشویق نمایید.

ایجاد تاول در پوست سر و بر جای گذاشتن جای زخم و ریزش مو (آلوپسی زخم یا ریزش دائمی مو)

مشکلات مربوط به بیماری پروانه ای ممکن است شامل این موارد باشد:

خوب است بدانید آزمایش ژنتیکی مولکولی به منظور جهش در اکثر ژن‌هایی که با انواع گوناگون بیماری پروانه‌ای همراه می‌باشد، از نظر بالینی در دسترس است.

Report this page